| Tecaji in seminarji | |
Dogodki te strani
sobota 18-sep
| |
|
|  |
| dundek |
 |
petek, september 07 2007 (Read 3360 times) |
|
|
|
Status: offline
Registered: 09/04/07
|
zanima me koliko časa (npr. na dan) in na kakšen način meditirate. v literaturi sem zasledila veliko načinov meditacije kar me je kar malo zmedlo...
|
| |
|
|
| Anita |
 |
torek, oktober 16 2007 |
|
|

Admin
Status: online
Registered: 11/25/06
|
Quote by: dundekzanima me koliko časa (npr. na dan) in na kakšen način meditirate. v literaturi sem zasledila veliko načinov meditacije kar me je kar malo zmedlo...
Preden vam lahko odgovorim me zanima, kaj sploh mislite pod mediatcijo- ista tako imenovali zvajanje Reikija, mislite meditacijo na simbole, Reiki transmisijo ali kakšno drugo meditacijo ( ki v bistvu sploh ni povezana z Reikijem) ?
|
| |
|
|
| Larisa |
 |
torek, december 02 2008 |
|
|
|
Registered: 01/10/07
|
Jaz meditiram po potrebi. Včasih pred leti, ko sem še živela "staro življenje" sem imela potrebo iti vsak dan. To je bil edini način, da sem ohranila še "zdravo" pamet. S meditacijo sem se krepila na vseh področjih. Stik z Višjim, pa mi je dajal upanje, da se bodo stvari vendarle rrazščistie. .. Danes meditiram ko potrebujem umik, da se spočijem in da sem trenutek sama s seboj.Tudi čistim se preko nje. Na nek način jo tudi uporabljam ko delam zdravljenja na daljavo.
Meditacija je zame kot pogovor sama s seboj, pogosto se pogovarjam tudi s svojimi Vodniki na tak način. Pa tudi svojo Dušo povprašam, če se dobro počuti v mojem telesu. Tak način meditiranja je zame dober in izbrala sem si ga po občutku.
LP
Larisa
|
| |
|
|
| Anita |
 |
sreda, december 03 2008 |
|
|

Admin
|
Hvala Larisa, da si podelila svoje izkušnje.
|
| |
|
|
| Anita |
 |
sreda, december 03 2008 |
|
|

Admin
|
Sledenje sebi je najboljša (ali vsaj ena boljših) poti tudi po mojem mnenju.
LP
|
| |
|
|
| MajaK |
 |
sreda, avgust 04 2010 |
|
|
|
Registered: 03/21/10
|
Jaz meditiram največkrat ob branju, v naravi in njeni veličastnosti...
|
| |
|
|
| Content generated in: 0,89 seconds |
|
|