| Tecaji in seminarji | |
Dogodki te strani
sobota 18-sep
| |
|
|  |
| Anita |
 |
sreda, april 07 2010 (Read 573 times) |
|
|

Admin
Status: online
Registered: 11/25/06
|
Živjo,
evo, forum je tudi ena izmed možnosti izmenjave izkušenj in mnenj.. Vabljeni, da se mi pridružite tudi tu 
(no, pa da vidimo, kdo bo pogumen )
|
| |
|
|
| Romi |
 |
etrtek, julij 08 2010 |
|
|
|
 Status: offline
Registered: 07/06/10
|
Juhu!
Naj priznam, da že dolgo "bluzim" v krogih kako naprej, pa sem ugotovila, da je letošnja izkušnja z Reikijem in uglasitvijo v 1. stopnjo zame resnično občutenje tiste prave LJUBEZNI - ki je, ki obstaja - AJA v NAS SAMIH. javascript:emoticon(' ') Nedvomno bom sledila nadaljevalnim stopnjam ter Imara Reikiju ter Theta variantam. Hočem rasti, hočem naprej, hočem najti staro sebe, ki je nekje obstala (kakih 20 let nazaj?? - mogoče) in predvsem hočem stalni kontakt z mojo dušo, z mojimi angeli, hočem, da usklajeno delujemo naprej in končno, da dojamem da na tej poti nisem sama.
Zakaj ljubezen vsi vedno iščemo nekje, bo najbrž večno vprašanje. Res pa je, da odkriti jo v sebi, je napor in vsak po svojih najboljših močeh v danem trenutku se trudimo (včasih zaslepljeni močno z drugimi obveznostmi v življenju, ki si jih včasih nehote nakopljemo).
Reiki uporabljam za vse, vsak dan, karkoli se spomnim, da bi lahko z Reikijem bolje uspelo, se priklopim. Ne oziram se na občutenja ob pretoku, ne oziram se na razne "otipljive" znake (ki so nam vsem vedno pomembni - samo da primemo pa je pravo, kaj?) - se samo prepustim in VEM da deluje. Tudi ne iščem in ne čakam, kdaj bo rezultat, ker vem, da je včasih potrebno globje delo, da rezultat privre na površino.... Vsak večer delam Reiki na hčerki, ki je alergik. Opustili sva zdravila kolikor je možno (se pravi, da uporabljava tisto nujno minimalno, da nas preveč ne "stiska"), sicer pa delava in delava (ona vmes posluša pravljico), mami pa kanalizira in se prepušča in VE DA BO BOLJE.
Anita, zelo dobro se mi zdi, da nam na svojih tečajih Reiki prikažeš kot nekaj uporabnega in ne kot "bu bu" zadevo. Torej vsi mi mladi reikisti, uporabljajmo reiki res kot pravi Anita - vsak dan, da s tem širimo svoj kanal, širimo svojo notranjo rast in konec koncev živimo bolj kvalitetno naprej. Jaz pravim, kaj ti koristi malha, polna denarja, če zvečer, ko ležeš v posteljo, nisi srečen sam s sabo in svojo dušico in ugotavljaš, da sploh nimaš tiste notranje kvalitete življenja. DIHAJ. ZADIHAJ. VESELI SE.
Pa lep reiki pozdrav vsem skupaj in upam, da se bo še kdo razpisal o svojih izkušnjah, konec koncev - skupnost bo močna, če bomo močni vsi mi posamezniki.javascript:emoticon(' ')
|
| |
|
|
| Anita |
 |
sreda, avgust 04 2010 |
|
|

Admin
|
Romi Živjo tudi tu 
Lepo, da se je nekdo pa le opogumil tudi na forum kaj napisati. 
Res me veseli, da si Reiki tako lepo prenesla v svoje življenje. Kot praviš- je nekaj preprostega in praktičnega in škoda iz vsega tega delati misticizem.
Je pa tudi res, da ni čarobna palčka. Mnogo tečajnikov si je precej izboljšalo svoje življenje in zdravje z njegovo pomočjo, vendar so bili na napredek odprti in želeli so si spremembe..brez tega žal ni nič, pa ne sano z Reikijem, z nobeno tehniko. Reiki je super orodje, a uporabljati ga moramo še vedno sami. Pa včasih tudi ni dovolj samo delo z njim, nam pa lahko lepo odpre pot napredka.
Romi, želim ti vse smao najlepše in najboljše..in ne dvomim, da boš dosegla vse zastavljene cilje
Uživaj na dopustu
|
| |
|
|
| MajaK |
 |
sreda, avgust 04 2010 |
|
|
|
Registered: 03/21/10
|
Reiki sem začela spoznavati že pred leti, ko je bolezen prizadela našo družino. Resnično ni bilo naključje, da sem tedaj vzela v roke svojo prvo knjigo o Reiki energiji. Bila sem navdušena nad njegovim delovanjem. Ko je prišel čas sem poiskala svojo učiteljico in se z navdušenjem podala na tečaj prve stopnje. Bila je neprecenljiva izkušnja, ki je za vedno spremenila moje življenje. Reiki je moj vsakodnevni spremljevalecUporabljam ga vsepovsod kjer je potrebno. Sledim svojim vodnikom, ki me vodijo po tej poti... Življenje je čudovito... HVALA!!!
|
| |
|
|
| Anita |
 |
torek, avgust 24 2010 |
|
|

Admin